Danscollectief MTMTheater als sociale lijm

Services
Visuele identiteit, Branding, Publicaties

Client
Danscollectief MTM

Theater als sociale lijm

Als je ‘t Katja Grässli van Danscollectief MTM vraagt, is theater d​​é plek om de medemens beter te leren begrijpen. Met haar voorstellingen laat ze zien dat verschillen in achtergrond en perspectief ons dichter bij elkaar kunnen brengen, als we die diversiteit accepteren en vieren. Ze kleurt graag buiten de lijntjes van de theaterwereld, met sociale projecten zoals dansworkshops voor mensen op de vlucht en voorstellingen waarin dove, slechthorende en horende dansers samenwerken om lichaamstaal en gebarentaal te versmelten. 

UitdagingSteeds meer dansers sluiten zich aan bij MTM, en de fanbase groeit. Alleen, millennials en gen-Z’ers weten MTM nog niet zo goed te vinden als het oudere publiek. Zaak om jongeren aan te trekken dus. 
OplossingDe nieuwe identiteit is dynamisch en staat voor de ontmoeting tussen verschillende werelden. Door typografie over beeld en vlakken te plaatsen, komen losse elementen samen. Zo wordt het geheel speels, en ontstaat er verbinding. De kleurrijke beeldtaal zorgt voor herkenbaarheid. De identiteit straalt de beweging en verbinding uit waar Katja naar zocht, en voelt tegelijk fris en toegankelijk. 

Samen iets moois maken?

Het is mijn missie om visueel te vertalen waar jij voor leeft, zodat je echt impact kan maken.

Let's chat