Studio Elène Hulleman

Studio Elène Hulleman helpt je met een ontwerp dat de juiste dingen zegt, tegen de juiste mensen. Jouw merk verdient een uniek ontwerp.

Hi, ik ben Elene Hulleman; Grafisch ontwerper en web designer. Ik werk met entrepreneurs die geen genoegen nemen met de status quo en op een missie zijn om een merk op te zetten dat voor opschudding zorgt, inclusief (en graag) female-owned, inclusieve en duurzame merken. 

Wij hebben als merken en creatives de mogelijkheid om beter te doen. Dat we dat op onze eigen manier willen bindt ons. Jouw merk verdient een uniek ontwerp. Geen logo op een doos maar een sterk visueel verhaal waarmee je de oude grijze massa achter je laat en iedereen omver blaast.
Ik hou van persoonlijk contact en ik investeer graag in een langere samenwerking. Ik wil samen met jou als visionair het merk en de branding creëren die onze wereld nodig heeft.
Ik werk intuïtief en ik luister goed naar je verhaal. Ik ben erg begaan met mensen, trouwens ook met planten, en ik kan geen goed verhaal maken zonder goed te luisteren. Wat niet woorden uit te drukken is, kan ik wél visueel maken. Dat ik dit voor jou kan betekenen, is mijn missie. Jouw droom, mijn ontwerp.Sounds good? Hit me up.
Say hi

Ik maak het ontwerp dat jouw unieke verhaal verdient, en vertaal jouw visie tot een coherent verhaal dat écht binnenkomt. Hiermee kan ik je helpen:

— Brand Identity— Rebranding— Package design— Website Design

— Campaign Identity— Campaign Design— Publications— Motion design


Laten we samen wat moois maken. Ik ben trots eerder met deze partijen en merken te hebben gewerkt:

Melkweg Amsterdam, Heal Mary, Studio Notoire, Theater Kikker, Stem op een Vrouw, Jouwggd, Modefabriek, The Pixel Bakery, Danscollectief MTM, Zero Senses.

Het is mijn missie om visueel te vertalen waar jij voor leeft. Samen iets moois maken?

Let's chat