Danscollectief MTMEen vernieuwde visuele identiteit voor danscollectief MTM

Client

Danscollectief Movetomeet

Services

Brand identity, branding, publications

Danscollectief movetomeet is opgericht door choreograaf Katja Grassli die ervan overtuigd is dat we de ander nodig hebben om onze blik op de wereld te verbreden; daarom richt zij zich op mensen met diverse achtergronden. Danscollectief MTM verenigd niet alleen verschillende dansers en bezoekers met elkaar maar richt zich ook op het creëren van multidisciplinaire voorstellingen door te werken met o.a. fotografen en andere creatieven.

De voorstellingen van Danscollectief MTM krijgen een steeds grotere aanhang en steeds meer dansers sluiten zich aan bij het collectief. Het collectief is al bekend bij het oudere publiek maar stond voor de uitdaging om meer jonge mensen zoals millennials en gen-z aan te trekken. 
Ik creëerde een visuele identiteit dat dynamisch is en die staat voor de ontmoeting van verschillende werelden. Door typografie te over beeld en vlakken te plaatsen zorgde ik ervoor dat ook visueel gezien elementen samenkomen en een verbinding met elkaar aangaan. Het is fun en straalt de beweging uit die past bij het danscollectief. De vernieuwde identiteit hielp het collectief zich te onderscheiden doormiddel van een dynamisch en kleurrijke beeldtaal die zich leende voor zowel on- en offline items.

Samen iets moois maken?

Het is mijn missie om visueel te vertalen waar jij voor leeft, zodat je echt impact kan maken.

Let's chat