Jouwggd.nlGeen vraag te gek - een platform voor jongeren

Client

Jouwggd.nl

Services

Webdesign

Jouwggd is een online platform voor jongeren waar geen vraag te gek is. Op dit platform krijgen jongeren antwoord op de meest uiteenlopende vragen en onderwerpen. Zo kunnen jongeren terecht voor vragen over o.a. relaties, alcohol & drugs en seksualiteit. 

De website van jouwggd was toe aan vernieuwing. Het moest een jonge doelgroep aanspreken Om de website zo toegankelijkheid mogelijk te maken heb ik structuur in het ontwerp gebracht door aan ieder thema een kleur te koppelen. Altijd in combinatie met een witte of zwarte tekst zodat het contrast hoog genoeg is om goed te kunnen lezen. Hierdoor is de website goed leesbaar en toegankelijk. 
De chat functie is een belangrijk onderdeel bij het ontwikkelen van de website geweest omdat de bezoekers op deze plek terecht kunnen voor al hun vragen. Dit onderdeel kreeg dus ook een prominente plek op iedere pagina zodat het gemakkelijk te vinden is. Om ervoor te zorgen dat de website niet 'medisch' zou ogen heb ik voor een stevig lettertype gekozen en felle kleuren.
Het nieuwe ontwerp zorgt voor een toegankelijk platform waar jongeren terecht kunnen op verschillende manieren, zowel via e-mail en door middel van de chatfunctie.

Samen iets moois maken?

Het is mijn missie om visueel te vertalen waar jij voor leeft, zodat je echt impact kan maken.

Let's chat