Zero SensesBalans als uitgangspunt voor een nieuwe visuele identiteit

Client

Zero Senses

Services

Merk identiteit, branding, website ontwerp 

Voor Zero Senses heb ik een visuele identiteit gecreëerd. Dit in Zwitserland gevestigde bedrijf Zero Senses zorgt door middel van verschillende soorten coachingsessies voor meer helderheid en begrip van hun levensdoel en dagelijkse beslissingen.

Het nemen van belangrijke beslissingen in het leven kan door het combineren van twee belangrijke essentiële onderdelen. Het combineren van rationele gedachten met emoties creëert een onaangesproken potentieel dat Zero Senses cliënten helpt te re-activeren binnen verschillende sessies. Door een nieuw lettertype op maat te ontwerpen en deze letters te combineren ontstaat een nieuwe evenwichtige vorm die symbool staat voor de balans tussen rationaliteit en emoties die de cliënten van Zero Senses willen bereiken bij het nemen van beslissingen.
Door het gebruik van zachte kleuren en een op maat gemaakt lettertype voor het logo ontstaat een identiteit die onderscheidend is en erg goed werkt. De identiteit is breed inzetbaar en leent zich voor zowel on- en offline items.

Samen iets moois maken?

Het is mijn missie om visueel te vertalen waar jij voor leeft, zodat je echt impact kan maken.

Let's chat